Alcatel 30.80

Alcatel 30.80 4G Zwart

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

1. Internetbundel

1. Unlimited Data Elk Weekend

Met 'Unlimited Data Elk Weekend' ben je ieder weekend unlimited online in NL en heb je maandelijks 3GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5GB, 10GB of 20GB databundel.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€48 €0 €48 €2,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Alcatel 30.80 4G Zwart

88-05291.TM.ZW

Een prima en eenvoudig toestel voor wie geen waarde hecht aan allerlei technische snufjes. Dat is de Alcatel 30.80.

Vormgeving


De Alcatel 30.80 heeft de vormgeving van een klassieke telefoon en is daardoor klein en compact. Door zijn kleine omvang en 90 gram aan gewicht neem je dit toestel moeiteloos mee.

Beeldscherm


Opvallend is het kleine 2.4 TFT scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. Hierdoor heeft de Alcatel 30.80 geen touchscreen maar wordt deze bediend met fysieke knoppen.

4G functionaliteit


De telefoon is prima bereikbaar dankzij de 4G functionaliteit. Daarnaast is deze uitgerust met 64 MB aan werkgeheugen en een 1.1 GHz Cortex A7 processor. Met 128 GB opslaggeheugen uit te breiden middels een MicroSD kaartje (max. 32 GB) heb je meer dan genoeg ruimte. Verder is het toestel duurzaam in gebruik met een 1530 mAh batterijcapaciteit

Camera specificaties


Foto’s maak je met de 1.3 megapixel camera aan de achterzijde van de telefoon. Evenals 480p video’s maken.

Besturingssysteem
De Alcatel 30.80 draait op een eigen besturingssysteem genaamd KaiOS.

EAN: 4894461876054