Apple iPhone 7 Plus 32GB Black - A grade

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black - A grade
Voorraad bij leverancier ?

De Apple iPhone 7 Plus is voorzien van een 5,5 inch display, 12 megapixel camera voor de mooiste plaatjes en de eerste iPhone die spat- en waterbestendig is!

  • Merk: Apple
  • Kleur: Black / Mat zwart
Of bestel i.c.m. een abonnement:
selecteer één van de onderstaande netwerken
of kies een zakelijk abonnement van:

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black - A grade

Artikelnummer: 888-01419

De Apple iPhone 7 Plus heeft een helder 5,5 inch display gecombineerd met een krachtige A10 quad-core chip zodat het toestel extra snel in gebruik is. Met de 12 megapixel camera maak je de mooiste foto’s en dankzij het diafragma van slechts ƒ/1.8 zelfs met slecht licht! De iPhone 7 Plus is de eerste iPhone die spat- en waterbestendig is wat betekent dat de telefoon tot wel 1 meter diepte een half uur onder water kan overleven!

De iPhone 7 Plus is beschikbaar in 32 GB, 128 GB of 256 GB en verkrijgbaar in 5 kleuren: matzwart, roze, zilver, goud en gitzwart (alleen vanaf 128GB). 

Let op: Dit artikel is refurbished. Refurbished toestellen worden in verschillende gradaties aangeboden zoals A, B of C-grade met verschillen in prijs en kwaliteit. A-grade is zo goed als nieuw. B-grade is licht gebruikt maar wel tientallen euro’s goedkoper dan A-grade. C-grade is zichtbaar gebruikt maar extra scherp geprijsd. Bij alle refurbished geldt: eventuele defecten zijn vervangen. De toestellen worden verkocht met 24 maanden garantie en zijn tot wel 60% goedkoper!