Apple iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus 64 GB spacegrey
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Contractvorm

1. Abonnement

prijs / mnd

1. Internetbundel

prijs / mnd

1. Extra diensten

prijs / mnd

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. 1000 SMS

prijs / mnd

Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€612 €36 €576 €24 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Apple iPhone 8 Plus 64 GB spacegrey

Artikelnummer: 888-01299

De Apple iPhone 8 Plus heeft een 5,5 inch touchscreen waardoor deze net wat groter is dan zijn broertje en is tevens uitgerust met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dankzij de glazen behuizing heeft het toestel een premium look en feel. De iPhone 8 Plus draait op iOS 11 besturing en is uitgerust met een krachtige A11 Bionic chip waardoor je kunt genieten van vloeiende beelden en handig multitasken. Dankzij de 12 megapixel camera aan de achterzijde met dubbele lens maak je ook nog eens de mooiste foto’s en kun je filmen in 4K kwaliteit!

De iPhone 8 Plus is er in de kleuren: Space Grey, Zilver en Goud. Tevens met keuze uit 64GB of 256GB.