Apple iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max 64GB Space Grey
Niet beschikbaar

Koop dit toestel los

Wanneer je een groter toestel met groter scherm wilt dan is de Phone XS Max uitermate geschikt dankzij zijn grote 6,5 inch touchscreen.

 

  • Merk: Apple
  • Besturingssysteem: iOS 12
  • Kleur: Zwart

Of stel je gewenste abonnement samen


Apple iPhone XS Max 64GB Space Grey

Artikelnummer: 88-04351

De iPhone XS Max is eigenlijk het grotere broertje van de iPhone XS, de naam te danken aan zijn extra grote 6,5 inch Super Retina HD display met stijlvol design en afgeronde hoeken waardoor het scherm prachtig doorloopt tot aan de randen. De resolutie van de XS Max is 2688 x 1242 pixels waardoor kleuren en beelden haarscherp worden weergegeven. Met de A12 Bionic chip compleet met 6 processorkernen is de telefoon 15% sneller én 50% meer efficient dan zijn voorganger, de iPhoneX. Laad de 3200 mAh accu supersnel op dankzij fast-charge binnen 30 minuten tot wel 50%.

Foto’s maken wordt een eitje met het dual-camera systeem met twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde en met de 7 megapixel camera aan de voorzijde. Daarnaast heeft de iPhone XS Max en IP68 certificaat wat betekent dat deze stof- en waterdicht is tot wel 2 meter diep (maximaal 30 minuten in zoet water). De telefoon kun je nu op een unieke manier ontgrendelen met het handige Face-ID waarbij je gezicht gescant wordt.

De iPhoen XS Max is beschikbaar in de kleuren: Space Grey, Silver en Gold.