Apple refurbished iPhone SE (2020) A grade

Apple refurbished iPhone SE (2020) 64GB Wit A grade (Zo goed als nieuw)

Kleur

Zwart Rood Wit

Geheugen

64GB 128GB

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€312 €0 €312 €13,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Apple refurbished iPhone SE (2020) 64GB Wit A grade (Zo goed als nieuw)

88-05125.WI

De Apple iPhone SE 2020 bevat een 4,7 inch Retina HD-display met een bijbehorende resolutie van 1334 x 750 pixels. Daarnaast is het toestel uitgerust met Multi-Touch en IPS-technologie waardoor de kleuren niet alleen van het scherm afspatten maar ook natuurlijk ogen. Onder de motorkap zit een A13 Bionic-chip die we eerder ook al bij de iPhone 11 tegen zijn gekomen. Dit betekent dat dit toestel meer dan genoeg power bevat om apps te openen, games te spelen en daarbij ook nog eens handig gebruik kunt maken van een geavanceerd camerasysteem.

Dat geavanceerde camerasysteem kun je loslaten op de 12 megapixel camera aan de achterzijde of de 7 megapixel camera aan de voorzijde. Gebruik 1 van de 6 verschillende belichtingseffecten en vervaag de achtergrond van je foto, voor- of nadat je de foto hebt genomen. Dat is pas studiokwaliteit! Ook filmen doe je natuurlijk in 4K kwaliteit met 1080p.

De iPhone SE 2020 bevat Touch ID om je gegevens te beschermen. Ook kun je hierdoor gemakkelijk gebruik maken van alle mogelijkheden die je telefoon je biedt. Zoals het snel downloaden van een app of betalen met je telefoon zonder dat je een pinpas nodig hebt! Dankzij het IP67 certificaat is je toestel tot 1 meter diep waterbestendig en kan deze het tot wel 30 minuten uithouden. Met de batterij kun je tot wel 13 uur video’s afspelen en tot 8 uur streamen. Accu toch leeg? Laad ‘m binnen binnen no-time op met een 18 W adapter tot wel 50%! De telefoon bevat iOS13 besturing en daardoor gebruikersvriendelijk.

De iPhone SE 2020 is beschikbaar in de kleuren: Zwart, Wit en Rood. Daarnaast kun je kiezen uit 64 GB, 128 GB en 256 GB.

EAN: 8720195022817