Apple refurbished iPhone SE (2020) A grade

Apple Refurbished iPhone SE (2020) 64GB Zwart A Grade (Zo goed als nieuw)

Kleur

Zwart Rood Wit

Geheugen

64GB 128GB

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€312 €0 €312 €13,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Apple Refurbished iPhone SE (2020) 64GB Zwart A Grade (Zo goed als nieuw)

55-122662

De Apple iPhone SE 2020 bevat een 4,7 inch Retina HD-display met een bijbehorende resolutie van 1334 x 750 pixels. Daarnaast is het toestel uitgerust met Multi-Touch en IPS-technologie waardoor de kleuren niet alleen van het scherm afspatten maar ook natuurlijk ogen. Onder de motorkap zit een A13 Bionic-chip die we eerder ook al bij de iPhone 11 tegen zijn gekomen. Dit betekent dat dit toestel meer dan genoeg power bevat om apps te openen, games te spelen en daarbij ook nog eens handig gebruik kunt maken van een geavanceerd camerasysteem.

Dat geavanceerde camerasysteem kun je loslaten op de 12 megapixel camera aan de achterzijde of de 7 megapixel camera aan de voorzijde. Gebruik 1 van de 6 verschillende belichtingseffecten en vervaag de achtergrond van je foto, voor- of nadat je de foto hebt genomen. Dat is pas studiokwaliteit! Ook filmen doe je natuurlijk in 4K kwaliteit met 1080p.

De iPhone SE 2020 bevat Touch ID om je gegevens te beschermen. Ook kun je hierdoor gemakkelijk gebruik maken van alle mogelijkheden die je telefoon je biedt. Zoals het snel downloaden van een app of betalen met je telefoon zonder dat je een pinpas nodig hebt! Dankzij het IP67 certificaat is je toestel tot 1 meter diep waterbestendig en kan deze het tot wel 30 minuten uithouden. Met de batterij kun je tot wel 13 uur video’s afspelen en tot 8 uur streamen. Accu toch leeg? Laad ‘m binnen binnen no-time op met een 18 W adapter tot wel 50%! De telefoon bevat iOS13 besturing en daardoor gebruikersvriendelijk.

De iPhone SE 2020 is beschikbaar in de kleuren: Zwart, Wit en Rood. Daarnaast kun je kiezen uit 64 GB, 128 GB en 256 GB.

EAN: 8720195022770