Apple refurbished iPhone X A grade

Apple refurbished iPhone X 64GB Zilver A grade (Zo goed als nieuw)

Kleur

Zwart Zilver

Geheugen

64GB 256GB

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€288 €0 €288 €12,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Apple refurbished iPhone X 64GB Zilver A grade (Zo goed als nieuw)

88-04709.ZI.A

De Apple iPhone X refurbished A-grade is ‘als nieuw’ en bijna niet van nieuw te onderscheiden. A-grade toestellen hebben geen enkel gebruikersspoor, tot en met enkel minimaal gebruikersspoor. Het toestel is compleet gecheckt en gerepareerd waar nodig. Dit toestel is voordelig en tot wel 60% in prijs gedaald.

Beeldscherm

Met een 5.8 inch OLED-beeldscherp heb je nooit meer onscherp beeld en ziet alles er nog beter uit. Het beeldscherm laat alles haarscherp zien en ook zijn de kleuren op het toestel helder. Het toestel blijft netjes door de krasbestendige laag in het scherm.

Vormgeving

Het scherm van dit toestel is compact door de minimale schermranden. Het toestel heeft afgeronde hoeken, is licht van gewicht en heeft een grootte van 143,6x70,9x7,7mm.

Dubbele camera

Het toestel is uitgerust met drie camera’s waaronder een dubbele camera op de achterkant en een selfiecamera op de voorkant van het toestel. Beide camera’s op de achterkant van het toestel zijn 12-megapixel. Zo maak je de mooiste foto’s van landschappen en de scherpste portretfoto’s. Met dit toestel maak je heldere en scherpe selfies en ook zit in deze camera FaceID verwerkt, waardoor alleen jijzelf je telefoon makkelijk kunt ontgrendelen.

A11-chip

De iPhone X refurbished bevat een A-11 chip en een werkgeheugen van 3072MB, wat ervoor zorgt dat je je nooit meer irriteert aan een haperende telefoon. Daarnaast heeft de telefoon een geheugen van 64GB, waardoor je al je documenten en applicaties op het toestel kunt opslaan.

IP68-classificatie

Dit Apple-toestel is dompeldicht en dus water- en stofbestendig. De IP68-classificatie waar het toestel over beschikt, houdt in dat hij voor ongeveer 30 minuten tot 1 meter diep in het water kan liggen.

EAN: 8719743772854