Apple Refurbished iPhone X Zo goed als nieuw

Niet meer leverbaar

Misschien ben je geïnteresseerd in één van de volgende alternatieven?

Op zoek naar een voordelige telefoon? Ga dan voor de Apple iPhone X refurbished. Deze is eerder in gebruik geweest maar technisch gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd zodat deze opnieuw verkocht kan worden. Én tot wel 60% goedkoper! De Apple iPhone X refurbished A-grade is zo goed als nieuw. Het toestel is vrijwel niet te onderscheiden van een nieuwe. Het is mogelijk dat er een enkel licht cosmetisch gebruikersspoor op te vinden is.

Beeldscherm

De iPhone X uitgerust met een prachtig 5.8 inch OLED-beeldscherm, dit zorgt voor een zeer scherp beeld en een mooie kleurweergave. Verder is het scherm krasbestendig, waardoor het toestel goed intact blijft.

Design van de iPhone X

De schermranden van dit toestel zijn klein en compact, waardoor je een zeer groot scherm hebt. Het toestel heeft strakke, afgeronde hoeken en ligt met een formaat van 143,6x70,9x7,7mm lekker in de hand. Het is een licht toestel met een gewicht van 174 gram.

Camera specificaties

Dit toestel heeft, naast een dubbele camera op de achterzijde van het toestel, een hele goede camera. Met dit toestel maak je de mooiste selfies. Naast de camera zitten er meer functies de voorzijde van het toestel verwerkt, waardoor je de iPhone X kunt vergrendelen en ontgrendelen met FaceID.

De iPhone X refurbished is uitgerust met een dubbele 12 megapixelcamera met een groothoeklens en een telelens. Met de groothoeklens maak je mooie en scherpe foto’s en kun je zelfs heldere foto’s maken in de avond of nacht. Daarnaast beschikt de telelens over een portretfunctie, waardoor je de mooiste portretfoto’s maakt met scherpte diepte regeling.

Snelle processor

De A11-chip in de iPhone X zorgt ervoor dat de telefoon niet hapert. Met een geheugen van 64GB heb je ruimte genoeg om al je foto’s en video’s en favoriete apps op het toestel te zetten. Dankzij het grote werkgeheugen en een kloksnelheid van 2470 MHz kun je makkelijk tussen verschillende apps schakelen.

Spat-, water- en stofbestendige telefoon

De Apple iPhone X  beschikt over een IP68- classificatie. Hij kan zonder problemen tot 1 meter diep in het water liggen gedurende maximaal 30 minuten. Daarnaast is dit toestel dompeldicht.

Apple iPhone X refurbished kopen met abonnement

De Apple iPhone X refurbished met abonnement kopen? Bij Ritel kun je een nieuw abonnement afsluiten of eenvoudig verlengen, het maakt niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer de Apple iPhone X refurbished met een telefoonabonnement naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

Alle Apple Refurbished iPhone X Zo goed als nieuw specificaties
Algemene info
  • Merk Apple Refurbished
  • Model iPhone X
  • Refurbished Zo goed als nieuw
  • Artikel nummer 88-04709.ZI.A
Geheugen
  • Intern geheugen 64GB
Productinformatie
  • Kleur Zilver