Doro 6880

Doro 6880 4G + Cradle Black/White

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

1. Internetbundel

1. Unlimited Data Elk Weekend

Met 'Unlimited Data Elk Weekend' ben je ieder weekend unlimited online in NL en heb je maandelijks 3GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5GB, 10GB of 20GB databundel.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€120 €0 €120 €5,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Doro 6880 4G + Cradle Black/White

88-05528.ZW

Een nieuw seniorentoestel: de Doro 6880! Dit toestel is uitgerust met een 2.8 inch LCD-scherm, een extra groot toetsenbord met speciale sneltoetsen en een 2-megapixel camera, waarmee je leuke foto’s kunt schieten. Het toestel moet worden uitgeklapt bij gebruik, maar is makkelijk in de broekzak te stoppen wanneer deze is dichtgeklapt. Ook heeft dit toestel een assistentieknop op de achterkant voor mogelijke noodgevallen. De extra sterke speaker zorgt ervoor dat mensen aan de lijn extra goed te verstaan zijn.

Vormgeving en beeldscherm

De Doro 6880 is een in- en uitklapbaar toestel. Om het toestel te gebruiken, moet het toestel worden opengevouwen. Het LCD-scherm van dit seniorentoestel is 2.8 inch. Hieronder bevindt zich een extra groot toetsenbord en diverse sneltoetsen. Op het externe scherm op het toestel wordt weergegeven wie er belt, op het moment dat je een telefoontje krijgt.

Assistentieknop voor noodgevallen

Om je extra veilig te voelen in geval van nood of in andere situatie, is dit toestel uitgerust met een assistentieknop. Via de Response by Doro-dienst kunnen familie en vrienden toegevoegd worden aan de lijst van ‘hulpverleners’. Op het moment dat de knop aan de achterkant drie keer of drie seconden achter elkaar is ingedrukt, worden deze contacten direct gebeld.

Een makkelijke camera

Met de 2-megapixel camera kun je vlot en makkelijk foto’s maken van leuke momenten die je tegenkomt. Deze foto’s kunnen via de Bluetooth-functie met anderen worden gedeeld.

Extra sterke speaker

Mensen aan de andere kant van de lijn zijn vanaf nu altijd goed te verstaan! De extra krachtige speaker, zorgt voor een zeer goed geluid waardoor bellen gemakkelijk gaat.

EAN: 7322460082017