Emporia Active Glam

Emporia Active Glam 4G Blauw

Liever met abonnement? Gebruik onze keuzehulp!


Emporia Active Glam 4G Blauw

88-05297.BL

De Emporia Active Glam is een eenvoudig toestel gemakkelijk in gebruik dankzij de grote verlichte toetsen en groot scherm. Dit toestel is tevens ook uitermate geschikt voor senioren met hoortoestellen M4/T4.

Vormgeving

De Emporia Active Glam komt met een klapbaar scherm en grote eenvoudige gebruikskenmerken waardoor dit toestel gemakkelijk te bedienen is. Dankzij de grote verlichte toetsen met uitstekende drukpunten kun je moeiteloos door je telefoon navigeren. Daarnaast komt de telefoon met een extra batterijklep zonder noodknop zodat deze naar wens is te wisselen.

Beeldscherm

De Emporia Active Glam komt met een 2,2 inch TFT kleurenscherm met een bijbehorende resolutie van 176 x 220 pixels. Extra fijn is dat het toestel ook nog eens een IP54 certificaat heeft waardoor de telefoon stof- en spatwaterdicht is.

Emporia noodoproepfunctie

Met deze telefoon is het mogelijk om tot 5 noodcontacten automatisch na elkaar te bellen door slechts op 1 knop te drukken. Daarnaast is het mogelijk om een noodbericht naar noodcontacten te versturen. Er wordt bij een noodoproep tevens bevestiging gevraagd. Wel zo fijn omdat daardoor de oproep niet per ongeluk op het antwoordapparaat terecht kan komen. Eventueel kan naar behoefte de noodoproepfunctie uitgeschakeld worden.

Extra functies

De Emporia Active Glam komt met een telefoonboek met 1000 geheugenplaatsen, een handig tril alarm, verschillende instelbare belvolumes, polyfone beltonen en een regelbaar volume. Daarnaast kun je sms-jes en tekstberichten verzenden en ontvangen. Verder bevat de telefoon een rekenmachine, een kalender en alarm met snooze-functie.

EAN: 9005613158156, 9005613159290

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.
Schrijf een beoordeling
over de Emporia Active Glam 4G Blauw

Gemiddeld