Emporia Active Glam

Emporia Active Glam 4G Blauw

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€96 €0 €96 €4,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Emporia Active Glam 4G Blauw

88-05297.BL

De Emporia Active Glam is een senioren toestel eenvoudig in gebruik dankzij de grote verlichte toetsen en groot scherm. Ook geschikt voor hoortoestellen M4/T4.

Vormgeving

De Emporia Active Glam heeft een klapbaar scherm en grote gebruikskenmerken zodat je het toestel gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij de verlichte toetsen die ook nog eens extra groot zijn kun je snel door de telefoon navigeren. Tevens komt het toestel met een extra batterijklep zonder noodknop zodat je deze kunt verwisselen.

Beeldscherm

Ondanks dat de Emporia Active Glam een klein toestel is bevat deze toch een 2,2 inch TFT kleurenscherm met een resolutie van 176 x 220 pixels. Daarnaast is de telefoon stof- en spatwaterdicht.

Noodoproepen

Het is mogelijk om tot 5 noodcontacten automatisch na elkaar te bellen door slechts op 1 knop te drukken. Daarnaast wordt er bij een noodoproep om bevestiging gevraagd zodat het bericht nooit zomaar naar een antwoordapparaat wordt doorgezet. Verder is er de mogelijkheid om een noodbericht naar noodcontacten te sturen.

Nog meer functies

De Emporia Active Glam heeft plaats voor 1000 contacten en kan sms-jes en tekstberichten versturen en ontvangen. Daarnaast bevat het toestel een trilalarm, een alarm met snoozefunctie, een kalender, rekenmachine en instelbare belvolumes.

EAN: 9005613158156, 9005613159290