Emporia SMART.4 4G

Emporia SMART.4 4G 32GB Zwart

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€168 €0 €168 €7,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Emporia SMART.4 4G 32GB Zwart

88-05568.ZW

Compacte vormgeving

De Emporia SMART.4 Zwart bevat een 5 inch LCD touchscreen en weegt slechts 155 gram waardoor dit toestel prettig in de hand ligt. Daarnaast bevinden zich aan zowel de voor als achterzijde een camera om foto’s of selfies mee te maken. Op de achterzijde bevindt zich tevens ook de handige noodoproepknop waardoor bij het indrukken maximaal vijf voorafingestelde contacten bereikt kunnen worden totdat er iemand opneemt. Dit geeft een extra veilig gevoel. Verder zijn de knoppen extra groot wat zorgt voor een fijne en makkelijke bediening.

Snel in gebruik

De Emporia SMART.4 bevat een 1,5 Ghz Quadcore processor gecombineerd met een 2500 mAh accu waardoor het toestel extra lang meegaat. Zelfs tot 3 dagen lang! Daarnaast is de accu ook nog te vervangen mocht deze kapot gaan. Aan de achterzijde van het toestel kun je foto’s maken met de 13 megapixel camera en aan de voorzijde selfies met de 5 megapixel camera.

Extra functies

De Emporia SMART.4 is te koppelen aan je gehoorapparaat en bevat tevens een IP54-certificaat waardoor het toestel stof- en waterdicht is. Daarnaast kun je gebruik maken van een handige QR-scanner, LED-zaklamp, trilalarm én alarm met sluimerfunctie. Dankzij NCF kun je tevens met je telefoon betalen. Handig!

Besturingssysteem

De Emporia SMART.4 draait op Android 10.0.

EAN: 9005613162948, 9005613161200, 9005613162955