Huawei P30 Lite New Edition

Huawei P30 Lite New Edition 256GB Black

Kleur

Zwart Blauw Doorzichting
Dit product is in bestelling

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€180 €0 €180 €7,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Huawei P30 Lite New Edition 256GB Black

Artikelnummer: 88-04796

Met de Huawei P30 Lite New Edition is de opvolger van de in 2019 uitgebrachte P30 Lite een feit. Dit toestel heeft een aantal grote wijzigingen ondergaan zoals de drie camera’s aan de achterzijde. Naast de hoofdcamera van 48 megapixels bevat de telefoon ook een groothoekcamera en een dieptesensor voor het maken van portretfoto’s. Aan de voorzijde bevindt een 32 megapixel camera voor het maken van selfies. Deze nieuwe editie komt met 256 GB opslaggeheugen uitbreidbaar middels een micro-SD kaart en bevat een snelle octa-core processor en 3340 mAh accu zodat het toestel de hele dag prima meegaat.