Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite zwart

Kleur

Zwart Blauw
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Abonnement

1. Internet- en belbundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€216 €0 €216 €9,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Huawei P30 Lite zwart

Artikelnummer: 888-01805

De Huawei P30 Lite komt met een groot 6,15 inch touchscreen met een resolutie van 2312 x 1080 pixels. Uitgerust met een octa-core processor, 4 GB RAM en een 3340 mAh accu gaat het toestel prima de hele dag mee en is het toestel snel in gebruik. Met 3 camera’s aan de achterzijde waaronder een 48 megapixel camerakun je dankzij de nieuwste zoomtechnologie ook van afstand foto’s maken, te vergelijken met 2x optische zoom. Met de ultragroothoeklens van 120 graden leg je elk landschap vast. Gebruik de scèneherkenning om snel de juiste instellingen te vinden voor het perfecte plaatje. Sla al je foto’s, video’s en apps op het 128 GB opslaggeheugen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Dankzij AI-powered HiVision technologie herkent je telefoon objecten om je heen, scant deze teksten en borden om te vertalen of gaat zelfs online op zoek naar een product dat je gescant hebt!

De Huawei P30 Lite komt in de kleuren: Zwart, Wit en Blauw.