Nokia 1.4 4G Dual-SIM

Nokia 1.4 4G Dual-SIM  32GB Grijs

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€144 €0 €144 €6,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Nokia 1.4 4G Dual-SIM 32GB Grijs

88-05566.GS

De Nokia 1.4 is de opvolger van de 1.3 met een 6,5 inch beeldscherm. Een prima toestel voor wie niet het nieuwste van het nieuwste wil maar wel wilt genieten van een uitstekende specificaties waaronder twee camera’s aan de achterzijde en een duurzame 4000 mAh accu.  

Vormgeving & Beeldscherm

Deze Nokia 1.4 komt met een 6,5 HD+ edge-to-edge scherm en is uiterst duurzaam in gebruik. Dankzij het stevige design en pasvorm ligt dit toestel ook fijn in de hand en is tevens ook uiterst geschikt voor kinderen om te gebruiken dankzij de geïntegreerde oudercontrole. Bovendien is het toestel erg betrouwbaar dankzij de robuuste technologie zoals een Qualcomm chipset en vingerafdruksensor.

Camera specificaties

De Nokia 1.4 komt met twee camera’s aan de achterzijde waaronder een 8 megapixel hoofdcamera en een 2 megapixel macrolens voor het vastleggen van details. Met de handige Camera-Go app kun je gebruik maken van portretmodus en de nachtmodus en daardoor de mooiste foto’s en selfies maken.

Extra functies

Aan de achterzijde van het toestel onder de cameramodule bevindt zich een vingerafdrukscanner om je telefoon snel te ontgrendelen. Deze is een stuk veiliger dan een pincode of wachtwoord. Daarnaast kun je gebruik maken van de speakers van de telefoon, bluetooth of gebruik maken van de 3,5mm audioaansluiting voor bedrade oortjes om muziek te luisteren.

Besturingssysteem

De Nokia 1.4 draait op Android 11.0.

Nokia 1.4 kopen met abonnement

Wil je de Nokia 1.4 kopen met een abonnement? Dat is geen probleem! Je hebt bij Ritel keuze uit een nieuw abonnement of verlengen met netwerken waaronder T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 6438409057426

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.
Schrijf een beoordeling
over de Nokia 1.4 4G Dual-SIM 32GB Grijs

Gemiddeld