Nokia 1.4 4G Dual-SIM

Nokia 1.4 4G Dual-SIM  32GB Grijs

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€144 €0 €144 €6,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Nokia 1.4 4G Dual-SIM 32GB Grijs

88-05566.GS

Met de Nokia 1.4 is de opvolger van de reeds eerder uitgebrachte Nokia 1.3 een feit. De telefoon komt met een groter 6,5 inch scherm gecombineerd met een duurzame 4000 mAh accu. Hierdoor gaat het toestel extra lang mee gedurende de dag. Daarnaast bevinden zich twee camera’s aan de achterzijde en een selfiecamera aan de voorzijde.

Kindvriendelijk design

De Nokia 1.4 komt met een groot 6,5 HD+ edge-to-edge beeldscherm en heeft een stevig design en pasvorm waardoor dit toestel gezinsvriendelijk is en dankzij de geïntegreerde oudercontrole ook nog eens uiterst geschikt voor kinderen. Daarnaast bevat de Nokia 1.4 een Qualcomm chipset en een handige vingerafdruksensor voor het beschermen van al je documenten.

Camera-Go app

Aan de achterzijde bevinden zich twee camera’s waaronder een 8 megapixel camera en een 2 megapixel macrolens om extra in te zoomen op de details. Dankzij de handige Camera-Go app kun je gebruik maken van het portretmodus en nachtmodus waardoor je het perfecte kiekje kunt maken of de allermooiste selfie.

4000 mAh accu

Beluister je favoriete muziek door de speakers van je telefoon, gebruik bluetooth of maak gebruik van de 3,5mm audioaansluiting voor bedrade oortjes. Dankzij de 4000 mAh accu kun je genieten van een batterij die het tot wel 2 dagen volhoudt!

Besturingssysteem

De Nokia 1.4 draait op Android 11.0

EAN: 6438409057426