Nokia 2720 Flip DS Black

Nokia 2720 Flip DS 4G Zwart

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€72 €0 €72 €3,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Nokia 2720 Flip DS 4G Zwart

88-04661

De Nokia 2720 Flip is een vertrouwd en betrouwbaar toestel met een klassiek model en bevat naast een snelle 4G verbinding ook WhatsApp en Facebook. Op het externe scherm zie je wie er belt en aan de binnenkant kun je gebruik maken van al je apps. Dit toestel komt met extra grote knoppen, een noodknip en een duurzame batterij waardoor je telefoon tot wel 28 dagen meegaat op standby. Snel ophangen? Klap de telefoon dicht en het gesprek is verbroken. Extra handig is de dual sim functie waarbij je de telefoon zowel privé als zakelijk kunt gebruiken. 

EAN: 6438409038562, 6438409037022