Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G Grijs

Liever met abonnement? Gebruik onze keuzehulp!


Nokia 6300 4G Grijs

88-05204.GS

De Nokia 6300 is een eenvoudig toestel waarmee je prima kunt bellen, sms’en maar ook Whatsappen. Daarnaast kun je genieten van het streamen van filmpjes op YouTube, kan je gebruik maken van Facebook en routes plannen met behulp van Google Maps. De Nokia 6300 4G zegt het al, dit toestel maakt gebruik van 4G en is daardoor gemaakt om snel te presteren. Daarnaast bevat deze telefoon een duurzame accu waardoor het toestel extra lang meegaat. Kortom, een prima toestel voor wie geen poespas nodig heeft op de telefoon!

Beeldscherm

De Nokia 6300 4G is een heerlijk toestel als je geen groot touchscreen nodig hebt. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 2,4 inch en is daardoor klein en compact. Wel kun je jouw favoriete filmpjes streamen via YouTube en gemakkelijk de weg vinden met behulp van Google Maps.

Vormgeving

Dit toestel heeft een degelijke bouw door het klassieke toetsenbord onder het beeldscherm. Hierdoor kun je de telefoon met behulp van de navigatieknoppen eenvoudig bedienen.

Camera specificaties

Deze telefoon beschikt over een 0.3-megapixelcamera, waardoor je niks hoeft te missen. Je kunt altijd de leukste momenten kunt vastleggen en deze vervolgens delen met je vrienden en familie via onder andere Whatsapp en Facebook.

Duurzame accu

De Nokia 6300 heeft net als de allereerste Nokia-toestellen een lange batterijduur. Met dit toestel hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Dankzij het compacte scherm, verbruikt het toestel weinig energie.

Uitbreidbaar geheugen

Dit Nokia-toestel heeft een opslagcapaciteit van 4GB. Wil je meer ruimte om al jouw foto’s en andere bestanden op kwijt te kunnen? Geen probleem! Het geheugen van deze telefoon kan met een microSD-kaartje uitgebreid worden tot 32GB.

Koop de Nokia 6300 4G met een abonnement

Wil je de Nokia 6300 4G met een abonnement kopen? Ritel biedt alle netwerken, zowel nieuw als verlengen met behoud van nummer. Het maakt daarom niet uit waar je abonnement is afgesloten! Combineer de telefoon met een netwerk naar keuze zoals T-Mobile, Tele2, Ben, KPN of Vodafone.

EAN: 6438409053985

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.
Schrijf een beoordeling
over de Nokia 6300 4G Grijs

Gemiddeld