Nokia G11

Nokia G11 32GB Grijs

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€168 €0 €168 €7,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Nokia G11 32GB Grijs

88-05576.GS

De Nokia G11 is een fijne telefoon, als je op zoek bent naar een budgettelefoon waar je alsnog alles mee kan! Dit Android-toestel beschikt over een 6.5-inch HDR display en drie camera’s, waaronder de hoofdlens van 13 megapixels, een macro- en een dieptelens. Deze Nokia heeft aan de zijkant van het toestel een vingerafdruksensor, waardoor je jouw bestanden altijd veilig hebt opgeborgen. De accu van 5050 mAh, zorgt ervoor dat je batterij tot wel 3 dagen mee kan.

Beeldscherm

Op het 6.5-inch HDR display van de Nokia G11 zijn staat al jouw content scherp afgebeeld. De bewegingen op je display, zijn door de refresh rate van 90Hz goed te bekijken.

Beveiliging

Met de vingerafdruksensor aan de zijkant van het toestel kun je gemakkelijk jouw toestel unlocken, maar staan je bestanden wel veiliger dan met een pincode of wachtwoord.

Camera specificaties

De Nokia G11 heeft drie camera’s aan de achterkant van het toestel. Met de hoofdlens van 13 megapixels, die het meest gebruikt word, leg je gemakkelijk alles vast. Ook heeft het toestel een 2 megapixels macro- en dieptelens. Verder heeft de Nokia G11 een goede frontcamera van 8 megapixels.

Batterijcapaciteit

De batterijduur van de Nokia G11 is lang, waardoor gedurende de dag niet hoeft op te laden. De accu van 5050 mAh gaat tot wel 3 dagen mee. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat jouw toestel ook snel weer is opgeladen.

EAN: 6438409071576, 6438409071088