Oppo A15

Oppo A15 32GB Black

Kleur

Zwart Blauw

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Verlaag de bijbetaling door te kiezen voor een hoger toestelkrediet
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€84 €12 €72 €3,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo A15 32GB Black

88-05114

Ontdek de Oppo A15 met een gestroomlijnd design gecombineerd met een 6,52 inch scherm waardoor het toestel perfect in de hand ligt. De telefoon is snel in gebruik dankzij de krachtige octa-core processor met 32 GB geheugen uitbreidbaar tot 256 GB en bevat Hyper Boost 2.1 waardoor games extra snel reageren op je aanrakingen tijdens het gamen. Maak foto’s met de drie camera’s aan de achterzijde waaronder een 13 megapixel hoofdcamera, een 2 megapixel dieptelens en een 2 megapixel macrolens. Voor selfies gebruik je de 5 megapixel camera aan de voorzijde en kun je Front AI Beautification toepassen waardoor je foto’s helder en kleurrijk eruit komen te zien. De A15 draait op ColorOS 7.2, een eigen besturingssysteem gebaseerd op Android 10 en bevat een handige vingerafdruksensor en AI Face Unlock waardoor je met je gezicht de telefoon kunt beveiligen.

De Oppo A15 komt in de kleuren: Zwart en Blauw.

EAN: 6944284675827