Oppo A54s 5G

Oppo A54s 5G 128GB Zwart

Kleur

Zwart Blauw

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€216 €0 €216 €9,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo A54s 5G 128GB Zwart

88-05455.ZW

Wanneer je op zoek bent naar een prima toestel met goede specificaties dan kun je kiezen voor de Oppo A54s 5G. Dit toestel is uitgerust met een groot 6,52 inch display met HD+ Eye-care technologie en bevat een extra duurzame 5000 mAh accu waardoor je toestel lang meegaat gedurende de dag. Naast een krachtige octa-core processor, 4GB RAM en 128 GB opslaggeheugen is de A54s ook nog eens extra snel in gebruik.

3D Curved-Edged body

Opvallend aan de Oppo A54s is de 3D vormgegeven curved-edged body waardoor het toestel niet alleen slechts 8,4 mm dun is maar ook nog eens 190 gram weegt ondanks de triple camera setup aan de achterzijde. Door de matte afwerking van de twee kleuren Pearl Blue en Crystal Black krijgt het toestel ook een luxe uitstraling.  

6,52 inch display

De Opo A54s komt met een groot 6,52 inch HD+ Eye-care display met een resolutie van 720 x 1600 pixels wat ervoor zorgt dat de slimme ingebouwde AI de schermhelderheid van je toestel automatisch aanpast op de omgeving. Zo worden je ogen gespaard en kun je toch genieten van prachtige heldere kleuren.

Supersnelle processor

Onder de motorkap van het toestel bevinden zich een krachtige en snelle octa-core processor uitgerust met 4GB RAM, 128GB intern geheugen en 5G technologie. Door gebruik te maken van de handige Systeem Booster wordt de telefoon geoptimaliseerd zodat je toestel extra lang meegaat en gegevens nog sneller verwerkt worden. Om dit alles mogelijk te maken heeft de A54s ook een krachtige 5000 mAh accu waardoor je toestel moeiteloos de hele dag meegaat zonder tussendoor te moeten opladen. Daarnaast kun je gebruik maken van Super Power Saving Mode om je energieverbruik te verminderen en je accu te sparen.

50 Megapixel AI Triple Camera

Maak de mooiste foto’s en filmpjes met de AI Triple Camera aan de achterzijde. Zo maak je haarscherpe foto’s met de 50 megapixel hoofdcamera, creeer je diepte met de 2 megapixel dieptecamera of leg je elk detail vast met de 2 megapixel macrocamera. Door gebruik te maken van de slimme AI kun je je foto’s ook automatisch aanpassen zodat de kleuren en details nog beter naar voren komen. Daarnaast bevat de telefoon over een aantal filters voor extra effecten. Aan de voorzijde bevindt zich een 8 megapixel camera met extra wijdere hoeken voor de mooiste portretten.

Besturingssysteem

De Oppo A54s draait op ColorOS 11.1 (gebaseerd op Android 11).

EAN: 6944284691223