Oppo A94 5G

Oppo A94 5G 128GB Blauw

Kleur

Zwart Blauw

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€264 €0 €264 €11,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo A94 5G 128GB Blauw

88-05255.BL

Naast een groot 6,43 inch AMOLED scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels is het ontwerp tevens extra dun en licht van de Oppo A94. Hierdoor ligt het toestel fijn in de hand en is tevens één van de dunste 5G toestellen die er zijn.

Maarliefst 4 camera’s aan de achterzijde

De Oppo A94 is uitgerust met een 48 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel groothoeklens, een 2 megapixel macrolens en een 2 megapixel monochroomlens. Aan de voorzijde bevindt zich een 16 megapixel camera voor het maken van selfies. Maak de allermooiste video’s met de dual-view video waarbij je zowel aan de voor- en achterzijde tegelijkertijd opneemt. Of laat de handige AI je foto’s nog beter optimaliseren. De Oppo A94 heeft een scala aan leuke fotografiehandigheden om te ontdekken en je foto’s en video’s nog beter te maken!

Razendsnel opladen

Dankzij de krachtige CPU gecombineerd met de octa-core 5G SoC en 8 GB aan RAM is het toestel extra snel in gebruik. Met de 4310 mAh batterij gaat het toestel tevens de gehele dag mee. Razendsnel opladen kan middels de eigen VOOC Flash Charge waardoor je binnen 5 minuten al 2,9 uur kunt bellen!

EAN: 6944284681620