Oppo Find X3 Lite 5G

Oppo Find X3 Lite 5G 128GB Zwart

Ben je klant van Ziggo en heb je al een abonnement voor internet? Dan profiteer je van korting en dubbele data per maand op ieder abonnement dat wordt verlengd of nieuw wordt afgesloten op hetzelfde adres! Alle Red abonnementen zijn vanaf nu 5G-ready.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internet- en belbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Blox onbeperkt bellen

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€288 €0 €288 €12,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Libertel B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Libertel B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Find X3 Lite 5G 128GB Zwart

88-05194.ZW

Een toestel met een groot 6,43 inch AMOLED scherm, een snelle octa-core processor, vier camera’s aan de achterzijde en een 32 megapixel frontcamera. Oppo presenteert: de Oppo Find X3 Lite! Het toestel beschikt over een 8GB RAM geheugen en 128 GB aan opslagruimte. Daarnaast kan het toestel, door middel van een snellader, razendsnel opladen.

Display

De Oppo Find X3 Lite beschikt over een 6.43 inch AMOLED display. Door de FHD+ kwaliteit kun je jouw lievelingsseries en films streamen op duidelijk en helder beeld. Verder heeft het toestel een verversingssnelheid van 90Hz, waardoor je scherm haast nooit vastloopt.

Design

Alle functies van de Oppo Find X3 Lite zijn netjes weggewerkt in het toestel. Hierdoor oogt het beeldscherm van dit toestel, in combinatie met de afgeronde hoeken, extra groot. Het toestel is te koop in het zwart.

Camera

Deze Oppo-telefoon beschikt over 4 camera’s aan de achterzijde, waaronder een telefotolens van 64 megapixel, een hoofdlens van 8 megapixel, een macrolens van 2 megapixel en een ultragroothoeklens van 2 megapixel. Verder is er ook nog een frontcamera van 32 megapixel aanwezig, waarmee je de leukste selfies maakt en kunt videobellen.

Snellaadfunctie

De Oppo Find X3 Lite heeft een accu van 4300 mAh, waardoor de batterij lang mee gaat. Als je toch een lege telefoon hebt, is het toestel razendsnel weer opgeladen met behulp van de snellaadfunctie.

Geheugen

De octa-core processor, het 8GB RAM geheugen en de opslagcapaciteit van 128GB zorgen ervoor dat deze telefoon snel functioneert. Je kunt al jouw documenten gemakkelijk op deze telefoon opslaan.

EAN: 6944284679146