Oppo Find X3 Lite 5G

Oppo Find X3 Lite 5G 128GB Zwart

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€288 €0 €288 €12,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Find X3 Lite 5G 128GB Zwart

88-05194.ZW

De Oppo Find X3 Lite komt met een 6,43 inch FHD+ scherm en is uitgerust met een octa-core processor met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte voor snelle prestaties. Dankzij de 65W SuperVOOC 2.0 kun je dit toestel razendsnel weer opladen zodat je toestel er weer een paar uur tegenaan kan. Daarnaast komt het toestel met 4 camera’s aan de achterzijde waaronder een 64 megapixel telefotolens, een 8 megapixel hoofdlens, een 2 megapixel macrolens en een 2 megapixel ultra-groothoeklens. Aan de voorzijde kun je de 32 megapixel selfiecamera vinden. Uniek is dat je met dit toestel zowel via de frontcamera als de achtercamera tegelijkertijd kunt filmen. Zo kun je elk moment vastleggen, inclusief jezelf! De Oppo Find X3 Lite draait op ColorOS 11.1, gebaseerd op Android 11.

EAN: 6944284679146