Oppo Find X3 Neo 5G

Oppo Find X3 Neo 5G 256GB Zwart

Kleur

Zwart Zilver

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€576 €0 €576 €24,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Find X3 Neo 5G 256GB Zwart

88-05196.ZW

De Oppo Find X3 Neo bevat een opvallend 6,5 inch 90Hz 3D curved scherm met een 20:9 verhouding omhuld in een premium design. Daarnaast bevat het toestel een krachtige Qualcomm Snapdragon 865 5G-processor met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Daardoor is het toestel zuinig in gebruik maar presteert nog steeds optimaal. De 4500 mAh accu is ontworpen voor intensief gebruik en gaat daardoor lang mee. Telefoon toch leeg? Dan kun je deze middels snelladen binnen 35 minuten weer volledig opladen. Opvallend is natuurlijk de 50 megapixel hoofdlens met extra grote sensor in samenwerking met Sony ontwikkeld. Hierdoor maak je prachtige foto’s en video’s ook bij slecht licht en kun je tevens gebruik maken van dual-video. Een optie waarbij je aan beide kanten kunt filmen. Verder kun je foto’s en video’s maken met de 16 megapixel ultra-groothoeklens, met de 13 megapixel telefotolens of zoom in en leg elk detail vast met de 2 megapixel macrolens. Kortom, een prachtige telefoon uitermate geschikt voor fotografie en film. De Oppo komt met ColorOS11.1, dit  

EAN: 6944284679740