Oppo Find X3 Pro 5G

Oppo Find X3 Pro 5G 256GB Black

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€984 €0 €984 €41,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Find X3 Pro 5G 256GB Black

88-05198.ZW

De Oppo Find X3 Pro biedt eindeloze mogelijkheden als het gaat om kleurrijke fotografie en videografie. Met een 6,7 inch scherm met 1 miljard kleuren en een elegant ontwerp heb je een prachtige telefoon in handen met futuristische details. De Find X3 Pro is water- en stofdicht met een IP68 certificaat waardoor je zonder beperkingen op pad kunt. Maak de allermooiste foto’s met de 50 megapixel camera waarbij het AI systeem automatisch alle kleuren voor je instelt voor het perfecte kiekje. Middels Cinematic Mode ben jij de regisseur en kun je een professionele filmervaring vastleggen. Daarnaast komt het toestel met een 50 megapixel groothoeklens, een 13 megapixel telelens en een 3 megapixel microlens. Aan de voorzijde bevindt zich een 32 megapixel camera voor het maken van selfies. Om dit allemaal te kunnen ondersteunen maakt de Find X3 Pro gebruik van een krachtige Qualcomm Snapdragon 888 processor met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen voor een laag energieverbruik en optimale prestaties. Telefoon toch leeg? Binnen 10 minuten kan de 4500 mAh accu tevens worden opgeladen tot wel 40%. De Oppo Find X3 Pro maakt gebruik van ColorOS11 wat gebaseerd is op Android 11.

EAN: 6944284681958