Oppo Reno 2Z 128GB

Oppo Reno 2Z 128GB zwart

Kleur

Zwart Wit
Niet beschikbaar

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. 1000 SMS

prijs / mnd

Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€288 €0 €288 €12,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Reno 2Z 128GB zwart

Artikelnummer: 888-01951

Dit toestel heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding met uitstekende specificaties! Ontdek de Oppo Renzo 2Z met een 6,5 AMOLED scherm, 4000 mAh accu en krachtige octa-core processor. Maak de allermooiste foto’s met de 48 megapixel camera aan de achterzijde of selfies met de 12 megapixel camera aan de voorzijde.