Oppo Reno6 5G

Oppo Reno6 5G 128GB Black

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€444 €0 €444 €18,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Reno6 5G 128GB Black

88-05384.ZW

OPPO Reno6 5G
Een 5G smartphone die er retro uitziet, ultradun is en compact qua vorm, we hebben het over de OPPO Reno6 5G. Hij beschikt over een 6,43 inch scherm, heeft een krachtige processor en waanzinnige cameraspecificaties! Opladen gaat nu ook in rap tempo, van 0 naar 100% in 28 minuten! Ontdek nu de OPPO Reno6 5G.

Glow Design
OPPO heeft met de Reno6 5G weer gekozen voor een Glow-afwerking, sneeuwkristalletjes zijn toegevoegd in de coating wat het toestel mooie lichteffecten geeft. Verder heeft deze smartphone en ultra slim design, maar liefst 7,59mm en met zijn afgeronde hoeken ligt hij ook nog eens lekker in de hand.

Beeldscherm
Door het sprankelende 6,43 inch Full-HD-display gecombineerd met 90 Hz verversingssnelheid zien beelden er waanzinnig helder en vloeiend uit. Door 360° Light-Sensing technologie voelen kleuren nu nog prettiger aan voor de ogen.

Supersnelle processor
De OPPO Reno6 5G draait enorm soepel en snel op de MediaTek Dimensity 900 processor i.c.m. Android 11 besturing en 8GB aan werkgeheugen. Of je nu meerdere apps hebt geopend, op de achtergrond muziek luistert, eindeloos loopt te scrollen of snel terug wilt schakelen naar Videoland. Vast lopers zijn verleden tijd.

Met 128GB aan opslag heb je ruimte voor al jouw favoriete foto’s en video’s. Met de 4300 mAh krachtige batterij die dit toestel heeft kun je makkelijk de dag doorkomen. Toestel leeg? Het opladen gaat binnen no time van 0 naar 100% in 28 minuten met de 65W Super VOOC lader.

Camera specificaties
De OPPO Reno6 5G is uitgerust met 3 camera’s aan de achterkant en 1 aan de voorkant. Aan de voorzijde vind je een superscherpe selfie camera met maar liefst 32 megapixels.

De 64 megapixel hoofdcamera op de achterzijde krijgt versterking van de 8 megapixel Ultragroothoeklens en 2 megapixel macrocamera. De ultragroothoeklens zorgt ervoor dat je meer van de omgeving in één shot vastlegt, waardoor je bijvoorbeeld een grote groepsfoto kunt maken of waanzinnige landschappen fotografeert.

De 2 megapixel macrocamera geeft de mogelijkheid om op korte tot zeer korte afstand details vast te leggen van mensen, dieren, planten of voorwerpen, met de bedoeling zo groot mogelijk in beeld te brengen, zodat details zichtbaar worden. De kleurtemperatuursensor neemt automatisch de witbalans van de omgeving op en versnelt de sluiter om de meest realistische kleurnauwkeurigheid vast te leggen op jouw unieke foto of video.

Besturingssysteem
OPPO Reno6 5G draait op een Android 11 besturing. Google richt zich met de opvolger van Android 10 meer op privacy, chat-apps en het verbeteren/gebruikersvriendelijker maken van notificaties.

EAN: 6944284693739, 8032325322439