Oppo Reno6 Pro 5G

Oppo Reno6 Pro 5G 256GB Grey

Kleur

Blauw Grijs

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€751 €151 €600 €25,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Oppo Reno6 Pro 5G 256GB Grey

88-05386.GS

OPPO Reno6 Pro 5G
De broer van de OPPO Reno 6 beschikt over een groter scherm, meer kracht, een grotere batterij en een extra telelens waar je ver mee kunt inzoomen. Hij is ultradun en heeft een compacte vorm. Opladen gaat nu ook in rap tempo, van 0 naar 100% in 28 minuten. Ontdek de OPPO Reno6 Pro 5G!

Glow Design
OPPO heeft met de Reno6 Pro 5G weer gekozen voor een Glow-afwerking, sneeuwkristalletjes zijn toegevoegd in de coating wat het toestel mooie lichteffecten geeft. Verder heeft deze smartphone en ultra slim design, maar liefst 8 mm en met zijn afgeronde hoeken ligt hij ook nog eens lekker in de hand.

Beeldscherm
Door het sprankelende 6,55 inch Full-HD-display gecombineerd met 90 Hz verversingssnelheid zien beelden er waanzinnig helder en vloeiend uit. Door 360° Light-Sensing technologie voelen kleuren nu nog prettiger aan voor de ogen.

Supersnelle processor
De OPPO Reno6 Pro 5G draait enorm soepel en snel op de waanzinnig krachtige Qualcomm Snapdragon 870 octa-core processor i.c.m. Android 11 besturing en 12GB aan werkgeheugen. Of je nu meerdere apps hebt geopend, op de achtergrond muziek luistert, eindeloos loopt te scrollen of snel terug wilt schakelen naar Videoland. Vast lopers zijn verleden tijd.

Met 128GB aan opslag heb je ruimte voor al jouw favoriete foto’s en video’s. Met de 4500 mAh krachtige batterij die dit toestel heeft kun je makkelijk de dag doorkomen. Toestel leeg? Het opladen gaat binnen no time van 0 naar 100% in 28 minuten met de 65W Super VOOC lader.

Camera specificaties
De OPPO Reno6 Pro 5G is uitgerust met 4 camera’s aan de achterkant en 1 aan de voorkant. Aan de voorzijde vind je een superscherpe selfie camera met maar liefst 32 megapixels.

De 50 megapixel hoofdcamera op de achterzijde krijgt versterking van de 16 megapixel Ultragroothoeklens, een 13 megapixel ‘zoomlens’ en 2 megapixel macrocamera. De ultragroothoeklens zorgt ervoor dat je meer van de omgeving in één shot vastlegt, waardoor je bijvoorbeeld een grote groepsfoto kunt maken of waanzinnige landschappen fotografeert.

De 13 megapixel zoomlens geeft je de mogelijkheid om extra ver in te zoomen, zonder te veel kwaliteitsverlies. De 2 megapixel macrocamera geeft de mogelijkheid om op korte tot zeer korte afstand details vast te leggen van mensen, dieren, planten of voorwerpen, met de bedoeling zo groot mogelijk in beeld te brengen, zodat details zichtbaar worden. De kleurtemperatuursensor neemt automatisch de witbalans van de omgeving op en versnelt de sluiter om de meest realistische kleurnauwkeurigheid vast te leggen op jouw unieke foto of video.

Besturingssysteem
OPPO Reno6 Pro 5G draait op een Android 11 besturing. Google richt zich met de opvolger van Android 10 meer op privacy, chat-apps en het verbeteren/gebruikersvriendelijker maken van notificaties.

EAN: 6944284690516