Samsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03 64GB Zwart

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€168 €0 €168 €7,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A03 64GB Zwart

88-05572.ZW

Met een 6.5-inch Infinity V-Display en HD+-technologie kun je met de Samsung Galaxy A03 op een fijne manier naar jouw favoriete films en series kijken. De Dual-camera op dit toestel maakt duidelijke en heldere foto’s die door het 64GB interne opslag makkelijk op te slaan zijn. Daarnaast beschikt dit toestel over een octa-core processor, die de snelheid van het toestel verbeterd. De batterijcapaciteit zorgt voor urenlang plezier van het toestel, zonder tussendoor op te hoeven laden!

Vormgeving

De Samsung Galaxy A03 heeft verfijnde rondingen en een aerodynamisch design. De achterkant is van kunststof gemaakt en bevat een licht gestreept patroon. Kies voor dit lichte, gebruiksvriendelijke toestel in de kleur zwart.

Snelle processor

Dit toestel bevat een snelle octa-core processor i.c.m. een 3GB/4GB werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat het toestel als een speer schakelt tussen verschillende applicaties. One UI Core zorgt ervoor dat het toestel informatie uit verschillende apps op hetzelfde moment kan halen.

Met 64GB aan geheugencapaciteit, uit te breiden tot 1TB met een microSD-kaart, heb je genoeg ruimte om al jouw foto’s en video’s op te slaan. De batterij van 5000 mAh zorgt ervoor dat jij de hele dag kunt doen met jouw batterij, zonder tussendoor op te laden.

Een toestel met 3 camera's

De Galaxy A03 is uitgerust met 3 camera’s waaronder een 5 megapixels selfiecamera aan de voorzijde en een Dual-camera aan de achterzijde met een 2 megapixel Depth camera en een 48 megapixels Main camera. Met deze camera’s maak jij de leukste, alledaagse foto’s en de beste selfies. De Depth camera bevat ook nog Live Focus-effecten, waardoor je de achtergrond en diepte van je foto’s kunt aanpassen.

Nooit meer een standaard luisterervaring

Voor een unieke luisterervaring hoef je enkel je oordopjes in te doen. Met behulp van Dolby Atmos beleef je jouw favoriete muziek en films optimaal!

EAN: 8806092886766, 8806092886797, 8806092886773