Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s  32GB Groen

Kleur

Zwart Wit Groen

Samsung Galaxy A04s 32GB Groen

88-05665.GR

De Galaxy A04s heeft een display van 6,5 inch, een snelle octa-core processor en goede camera met een hoofdlens van 50 meapixel. Met 32GB aan geheugen, met een uitbreidingsmogelijkheid, kun je al jouw bestanden kwijt.

Design

Het toestel ligt fijn in de hand door de dunne, afgeronde afwerking van het toestel. De telefoon is beschikbaar in drie verschillende kleuren. 

Display

De telefoon beschikt over HD+-technologie en een 6,6 inch Infinity V-Display. Hierdoor zijn de overgangen van het toestel vloeiend en heb je haarscherp beeld.

Krachtige octa-core processor

De snelleocta-core processor en het 4GB RAM geheugen, zorgen ervoor dat het toestel gemakkelijk overschakelt tussen alle verschillende applicaties op jouw telefoon.  

Camera-specificaties

De Samsung Galaxy A04s heeft een hoofdlens van 50 megapixels die schitterende foto's maken. Het toestel bevat daarnaast een 2 megapixel Depth Camera en een 2 megapixel Macro Camera. Daarnaast heeft het toestel een 5 megapixel selfiecamera.

Opslag en batterijcapaciteit

Het toestel heeft een opslag van 32 GB. Met de uitbreidingsmogelijkheid door middel van een micro-SD kun je het geheugen uitbreiden tot 1TB. De A04s heeft een accu van 5000 mAh, die ervoor zorgt dat het toestel gemakkelijk de hele dag meegaat zonder tussendoor op te hoeven laden.

EAN: 8806094581911

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.
Schrijf een beoordeling
over de Samsung Galaxy A04s 32GB Groen

Gemiddeld