Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 4G 64GB Zwart

Kleur

Zwart Blauw

Geheugen

64GB 128GB

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€168 €0 €168 €7,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A13 4G 64GB Zwart

88-05523.ZW

Liever een goedkoper toestel met goede specificaties zonder al te veel te betalen? Dan zit je met de Samsung Galaxy A13 helemaal goed! Dit toestel komt met een groot 6,6 Infinity-V Display en FHD+-technologie waardoor je altijd een scherp en helder beeld op zak hebt. Daarnaast bevinden zich 4 cameralenzen aan de achterzijde en kun je het toestel tot wel 1 TB aan geheugen uitbreiden.

Geniet van Dolby Atmos

Naast een ontwerp met afgeronde hoeken bevat de Galaxy A13 ook een groot scherm waardoor deze prettig in de hand ligt tijdens gebruik. Samsung heeft de A13 gecombineerd met Dolby Atmos zodat je ook kunt genieten van een geweldige geluidsbeleving!

Groot Infinity V-Display

De Galaxy A13 bevat een opvallend groot 6,6 inch Infinity V-Display die gecombineerd is met FHD+ technologie. Hierdoor geniet je van heldere beelden en prachtige diepe kleuren. Films kijken op je telefoon was nog nooit zo leuk!

Duurzaam in gebruik

Onder de motorkap bevat de Galaxy A13 een snelle octa-core processor met 3GB/4GB/6GB RAM geheugen zodat je telefoon altijd soepel en efficiënt presteert. Daarnaast gaat je toestel tot wel 2 dagen lang mee dankzij de 5000 mAh accu. Hierdoor hoef je niet steeds tussendoor op te laden.

Quad-camera

Aan de achterzijde van de A13 bevinden zich 4 verschillende camera lenzen waaronder een 50 megapixel hoofdcamera, een 5 megapixel ultragroothoeklens, een 2 megapixel macrolens en 2 megapixel dieptelens. Hierdoor maak je prachtige foto’s en leg je elk detail haarfijn vast. Aan de voorzijde maak je de allermooiste selfies met de 8 megapixel frontcamera.

Besturingssysteem

De Galaxy A13 draait op Android 12 gecombineerd met One UI Core 4 van Samsung zodat je je telefoon een persoonlijke uitstraling kunt meegeven. Daarbij bevat het toestel ook Samsung Knox waardoor je telefoon optimaal is beveiligd.

EAN: 8806094116670, 8806094116663