Samsung Galaxy A21s met Samsung Galaxy Smartwatch

Samsung Galaxy A21s 64GB Black & Samsung Galaxy Smartwatch 46mm Zilver

Kleur

Zwart Blauw

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

1. Internetbundel

1. Unlimited Data Elk Weekend

Met 'Unlimited Data Elk Weekend' ben je ieder weekend unlimited online in NL en heb je maandelijks 3GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5GB, 10GB of 20GB databundel.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€408 €0 €408 €17,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A21s 64GB Black & Samsung Galaxy Smartwatch 46mm Zilver

88-05049

Wanneer je op zoek bent naar een toestel zonder al te veel te betalen is de Samsung Galaxy A21s een goede keuze. Met een opvallende behuizing verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, een groot 6,5 inch HD+ Infinity-O Display met 720 x 1600 pixels resolutie is deze telefoon uitermate geschikt voor het bekijken van series en films. Maak foto’s met de 48 megapixel hoofdcamera aan de achterzijde en de daarbijbehorende 8 megapixel groothoek camera, 2 megapixel dieptesensor en 2 megapixel macro camera. Leg jezelf in portretmodus vast met de 13 megapixel camera aan de voorzijde en sla alle foto’s, video’s en apps op zonder ruimtegebruik op het 32 of 64 GB geheugen. Deze telefoon gaat prima de hele dag mee dankzij zijn opvallend duurzame 5000 mAh accu. Met een krachtige octa-core processor heb je een prima toestel in handen die ook nog eens genoeg power bezit.

De Samsung Galaxy A21s komt in de kleuren: Zwart, Wit, Blauw en Rood.  

Nu in combinatie met Samsung Galaxy Smartwatch!