Samsung Galaxy A21s met Samsung Galaxy Tab A7 2020

Samsung Galaxy A21s 32GB Black & Samsung Galaxy Tab A7 2020 Grey

Kleur

Zwart Blauw Wit

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G-bundel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€408 €0 €408 €17,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A21s 32GB Black & Samsung Galaxy Tab A7 2020 Grey

888-00013.ZW

Wanneer je op zoek bent naar een toestel zonder al te veel te betalen is de Samsung Galaxy A21s een goede keuze. Met een opvallende behuizing verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, een groot 6,5 inch HD+ Infinity-O Display met 720 x 1600 pixels resolutie is deze telefoon uitermate geschikt voor het bekijken van series en films. Maak foto’s met de 48 megapixel hoofdcamera aan de achterzijde en de daarbijbehorende 8 megapixel groothoek camera, 2 megapixel dieptesensor en 2 megapixel macro camera. Leg jezelf in portretmodus vast met de 13 megapixel camera aan de voorzijde en sla alle foto’s, video’s en apps op zonder ruimtegebruik op het 32 of 64 GB geheugen. Deze telefoon gaat prima de hele dag mee dankzij zijn opvallend duurzame 5000 mAh accu. Met een krachtige octa-core processor heb je een prima toestel in handen die ook nog eens genoeg power bezit.

De Samsung Galaxy A21s komt in de kleuren: Zwart, Wit, Blauw en Rood.  

Nu in combinatie met een Samsung Galaxy Tab A7 2020