Samsung Galaxy A40 Dual Sim

Samsung Galaxy A40 Dual Sim zwart

Kleur

Zwart Wit Blauw Koraal
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G extra snel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€180 €0 €180 €7,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A40 Dual Sim zwart

Artikelnummer: 888-01795

Op zoek naar een budgetvriendelijk toestel en toch een aantal high-end specificaties? Dan zit je met de Samsung Galaxy A40 helemaal goed. Dit toestel komt in een slank en stijlvol ontwerp met een 5,9 inch Infinity-U-display en krachtige octa-core processor met 4 GB RAM en 64 GB opslaggeheugen. Maak de mooiste foto’s met de 16 megapixel camera en 5 megapixel ultra-wide camera aan de achterkant. Leg jezelf optimaal vast met de 25 megapixel camera aan de voorzijde waarbij je ook de achtergrond kunt vervagen. Met Android 9.0 besturing heb je altijd je favoriete apps bij de hand en dankzij de 3100 mAh accu gaat je toestel de hele dag mee.

De Samsung Galaxy A40 komt in de kleuren: Zwart, wit, koraal en blauw.