Samsung Galaxy A70 Dual Sim

Samsung Galaxy A70 Dual Sim 128GB zwart

Kleur

Zwart Wit Blauw Koraal
Niet beschikbaar

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

De 750 MB bundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Extra diensten

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. 1000 SMS

prijs / mnd

Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€276 €0 €276 €11,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A70 Dual Sim 128GB zwart

Artikelnummer: 888-01790

De Samsung Galaxy A70 bevat een extra groot 6,7 inch scherm waarbij een 20:9 verhouding is verwerkt. Dit betekent dat het scherm niet alleen langwerpig is, maar ook smaller. Met een premium design gecombineerd met ultrasonische vingerafdrukscanner houdt je al je bestanden veilig. Daarnaast bevat het toestel 3 camera’s op de achterzijde waaronder een 32 megapixel camera, een 8 megapixel camera voor groothoekfoto’s en een derde camera voor een bokeh-effect. Draaiend op een krachtige octa-core processor, 4500 mAh accu en 128 GB geheugen gaat je telefoon de hele dag prima mee. Apps nodig? Geen probleem, via de Google Playstore kun je gemakkelijk je favoriete apps downloaden. Want jawel, de A70 draait op Android 9.0 Pie met een Samsung laag.

De Samsung Galaxy A70 komt in de kleuren: Zwart, Wit, Koraal en Blauw.