Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72 4G 128GB Black

Kleur

Zwart Blauw

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Verlaag de bijbetaling door te kiezen voor een hoger toestelkrediet
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€288 €0 €288 €12,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy A72 4G 128GB Black

88-05192.ZW

Dit toestel bevat een schitterend 6,7 inch Infinity-O Display met Super AMOLED wat zorgt voor perfect scherp beeld zelfs bij helder daglicht. Met maarliefst 4 camera’s op de achterzijde kun je de mooiste foto’s maken met veel details, ook bij weinig licht. Op de achterzijde bevindt zich dan ook een 64 megapixel hoofdcamera, een 12 megapixel groothoekcamera, een 8 megapixel telefotocamera en een 5 megapixel macro camera. Zo kun je professionele foto’s maken vanuit drie perspectieven! Aan de voorzijde kun je jezelf op je best vastleggen met de 32 megapixel front camera in hoge resolutie. Creëer een subtiele achtergrondblur en laat jezelf uit de foto springen! Daarnaast is de A72 ook nog bestand tegen spetters en stof dankzij het IP67-certificaat. Een regenbui is geen probleem! Geniet van bioscoopkwaliteit surround sound met twee luidsprekers en maak je dankzij de 5000 mAh batterij geen zorgen dat je accu snel leegraakt! Deze gaat zelfs tot 2 dagen lang mee! Onder de motorkap bevinden zich een krachtige octa-core processor, 6 GB RAM en 128 GB opslaggeheugen. Kortom, een prima telefoon met snelle performance tegen een fijne prijs!

EAN: 8806092018679, 8806092018693, 8806092261402