Samsung Galaxy Note 10+ Dual Sim

Samsung Galaxy Note 10+ Dual Sim 256GB Aura Black

Kleur

Aura Black Aura Glow
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De 1 GB bundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€768 €0 €768 €32,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy Note 10+ Dual Sim 256GB Aura Black

Artikelnummer: 888-01852

Niet alleen bevat de Note 10+ een groter scherm, de telefoon komt ook met een grotere 4300 mAh accu waardoor het toestel de hele dag door gebruikt kan worden. Daarnaast bevat de Note 10+ een krachtige 7nm processor gecombineerd met 12GB aan RAM en 256 GB intern geheugen. Dit geheugen kun je middels een MicroSD tot wel 1TB uitbreiden! Foto’s maken doe je met de 10 megapixel camera aan de voorzijde en met de 4 camera’s aan de achterzijde. Maak foto’s met de 16 megapixel Ultra Wide camera, de 12 megapixel groothoek camera, de 12 megapixel telefoto camera én de DepthVision camera waardoor de scherpte-diepte kunt bepalen in je foto’s. Daarnaast kun je gebruik maken van AR-intelligentie waardoor je zelfs kunt meten met je telefoon of de 3D-scanner zodat je objecten in 3D kan weergeven. Handig! Gebruik de bijgeleverde S Pen om aantekeningen te maken of je telefoon op een hele andere manier te besturen zoals het scrollen door foto’s of het regelen van de volume.

De Samsung Galaxy Note 10+ is beschikbaar in de kleuren: Zwart en Zilver.