Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 Dual Sim 256GB Aura Black

Kleur

Aura Black Aura Glow
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. Recycle Deal

Nieuw bij T-Mobile is dat je direct je maandkosten kunt verlagen met een toestelabonnement met Recycle Deal.* Jij kan kiezen: verkoop je toestel aan het einde van je abonnement gemakkelijk terug tegen een vooraf vastgestelde waarde. Wij laten daarna het toestel duurzaam recyclen of hergebruiken. Je kunt er ook voor kiezen het toestel te houden, dan betaal je gewoon het restbedrag achteraf. Recycle Deal: profiteer nu, recycle later. Meer weten?
* t.o.v. een toestelkrediet zonder Recycle Deal
Restbedrag

Verkoop na afloop van je toestelbetaling je toestel terug of betaal het restbedrag.

Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€696 €0 €696 €29,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy Note 10 Dual Sim 256GB Aura Black

Artikelnummer: 888-01855

Opvallend aan de Note 10 is zijn dunne design van aluminium en groot 6,3 inch touchscreen met Dynamic AMOLED. Hierdoor spatten de kleuren daadwerkelijk van het scherm! Het toestel bevat een krachtige en razendsnelle 7nm processor gecombineerd met 8GB RAM en 3500 mAh accu waardoor het toestel de hele dag meegaat en krachtig genoeg is om op te gamen. De telefoon bevat standaard 256 GB aan intern geheugen. Foto’s maken kan via de 10 megapixel lens aan de voorzijde verwerkt in het scherm of met de 3 camera’s aan de achterzijde. Deze zijn onder te verdelen in een 16 megapixel camera, een 12 megapixel groothoeklens en een 12 megapixel telelens. Bij de uitrusting van de Note 10 hoort natuurlijk ook de bekende S Pen waarmee je razendsnel aantekeningen kunt maken.

De Samsung Galaxy Note 10 is beschikbaar in de kleuren: Zwart en Zilver.