Samsung Galaxy Note 10 Dual Sim 256GB zwart

Samsung Galaxy Note 10 Dual Sim 256GB zwart
In bestelling
Pre-order van 7 t/tm 22 augustus!
Omschrijving
Specificaties
Levering & betaling
Beoordelingen

1. Contractvorm

2. Categorie

1. Abonnement

prijs / mnd

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

1. Recycle Deal

Nieuw bij T-Mobile is dat je direct je maandkosten kunt verlagen met een toestelabonnement met Recycle Deal.* Jij kan kiezen: verkoop je toestel aan het einde van je abonnement gemakkelijk terug tegen een vooraf vastgestelde waarde. Wij laten daarna het toestel duurzaam recyclen of hergebruiken. Je kunt er ook voor kiezen het toestel te houden, dan betaal je gewoon het restbedrag achteraf. Recycle Deal: profiteer nu, recycle later. Meer weten?
* t.o.v. een toestelkrediet zonder Recycle Deal
Restbedrag

Verkoop na afloop van je toestelbetaling je toestel terug of betaal het restbedrag.

1. T-Mobile Klantvoordeel

Alle klanten ontvangen korting met T-Mobile Klantvoordeel bij meerdere abonnementen op 1 adres. De korting wordt toegepast vanaf 2 abonnementen per adres. Extra data bij 1/2/5/10GB.

Ontvang 6,50 korting p/mnd met 2 abonnementen op 1 adres. Alleen voor Unlimited.
Ontvang 10,00 korting p/mnd met 3 abonnementen op 1 adres. Alleen voor Unlimited.
Ontvang 12,50 korting p/mnd met 4/6 abonnementen op 1 adres. Alleen voor Unlimited.
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€840 €120 €720 €30 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V.
Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.
gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V. en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Of koop dit simlockvrije toestel zonder abonnement
€999,00

Samsung Galaxy Note 10 Dual Sim 256GB zwart

Artikelnummer: 888-01855

Opvallend aan de Note 10 is zijn dunne design van aluminium en groot 6,3 inch touchscreen met Dynamic AMOLED. Hierdoor spatten de kleuren daadwerkelijk van het scherm! Het toestel bevat een krachtige en razendsnelle 7nm processor gecombineerd met 8GB RAM en 3500 mAh accu waardoor het toestel de hele dag meegaat en krachtig genoeg is om op te gamen. De telefoon bevat standaard 256 GB aan intern geheugen maar is uitbreidbaar tot wel 512GB middels een microSD kaartje. Foto’s maken kan via de 10 megapixel lens aan de voorzijde verwerkt in het scherm of met de 3 camera’s aan de achterzijde. Deze zijn onder te verdelen in een 16 megapixel camera, een 12 megapixel groothoeklens en een 12 megapixel telelens. Bij de uitrusting van de Note 10 hoort natuurlijk ook de bekende S Pen waarmee je razendsnel aantekeningen kunt maken.

De Samsung Galaxy Note 10 is beschikbaar in de kleuren: Zwart en Zilver.