Samsung Galaxy Note 20 5G

Samsung Galaxy Note 20 5G 256GB Bronze

Kleur

Grijs Bruin
Dit product is in bestelling

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De 1 GB bundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Heb je één van deze toestellen? Dan ben jij klaar voor 5G!

  • Samsung Galaxy S20 5G
  • Samsung Galaxy S20+ 5G
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Huawei P40 Pro
  • Oppo Find X2 5G
  • Sony Xperia 1 II
Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€600 €0 €600 €25,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Tele 2 Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Tele 2 Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy Note 20 5G 256GB Bronze

Artikelnummer: 88-04947.BR

Opvallend aan de Samsung Note 20 is zijn moderne uiterlijk. Hij heeft een metalen behuizing i.c.m. glas. Samsung heeft Gorilla Glass toegevoegd in het scherm, dit is het hardste glas wat ooit is gebruikt in een telefoon!

De Note 20 heeft een prachtig 6,7 inch Dynamic AMOLED-beeldscherm met waanzinnige heldere volle kleuren. Het toestel bevat een krachtige razendsnelle Exynos-990 processor gecombineerd met 8GB RAM en een 4300 mAh accu waardoor het toestel de hele dag meegaat en krachtig genoeg is om op te gamen.

De telefoon bevat standaard 256 GB aan intern geheugen, die je kunt uitbreiden met een micro SD-kaart tot 1TB. Foto’s maken kan via de 10 megapixel lens aan de voorzijde verwerkt in het scherm of met de 3 camera’s aan de achterzijde. Waaronder een 64 megapixel Telelens (tot 30x inzoomen), 12 megapixel Ultra Wide camera en een 12 megapixel groothoek. Je filmt met de Galaxy Note 20 in 8K kwaliteit, wat zorgt voor waanzinnige beelden!

Bij de Note 20 hoort natuurlijk de S Pen waar je razendsnel aantekeningen mee kunt maken. Het toestel integreert je aantekening automatisch in je notities, waardoor je ze snel en makkelijk deelt met collega’s. Met de pen schrijf je nu net zo snel als een gewone pen. Koppel je toestel met een Dex-tool aan het systeem op locatie en gebruik je S-pen dan als afstandsbediening.
 

De Samsung Galaxy Note 20 is beschikbaar in de kleuren: Brons en Grijs.