Samsung Galaxy S10 Plus Dual Sim

Samsung Galaxy S10 Plus Dual Sim 128GB Zwart

Kleur

Zwart Wit
In bestelling ( 1 - 2 werkdagen)

Maak gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk tegen de lage prijzen van je Ben abonnement. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

1. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel.

1. Internetbundel

1. 4G extra snel

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€552 €0 €552 €23,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Tele 2 Finance B.V., KPN Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy S10 Plus Dual Sim 128GB Zwart

Artikelnummer: 888-01713

Tijd voor een nieuwe generatie van Galaxy technologie! De Samsung Galaxy S10+ is de grote broer van de kleinere S10 uitgerust met een randloos 6,4 inch Cinematic Infinity Display. Dankzij het edge-to-edge design bekijk je al je video’s en filmpjes op een indrukwekkend  curved Super AMOLED-scherm. Daarnaast is de S10+ uitgerust met maarliefst 5 camera’s waardoor je de allermooiste shots en portretfoto’s van extreem hoge kwaliteit kunt maken, mét blurry achtergrond zoals een spiegelreflexcamera! Ook je video’s spatten van het scherm dankzij de UHD-kwaliteit en de Ultra-wide camera’s (8 megapixel voor en 16 megapixel achter) die de omgeving naadloos vastleggen alsof je met je eigen ogen kijkt! Dankzij de 4100 mAh accu gaat je telefoon extra lang mee en kun je ook nog eens delen met bijvoorbeeld je Galaxy Buds!

De telefoon beveilgen kan door middel van de ultrasonische scanner met je vingerafdruk. Tijdens het scannen wordt er geen licht maar geluid gereflecteerd wat zorgt voor een optimale beveiliging! Daarnaast kun je je telefoon overal gemakkelijk ontgrendelen, ook wanneer je onder de douche staat! Want jawel, deze smartphone heeft een IP68-certificaat wat inhoudt dat het toestel 30 minuten waterbestendig tot 1,5 m onder water werkt!

De Samsung Galaxy S10+ is beschikbaar in: Zwart, wit en groen. Daarnaast zijn er nog opties voor meer interne opslag!