Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22 5G 128GB Zwart

Kleur

Zwart Roze Wit Groen

Geheugen

128GB 256GB

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€600 €0 €600 €25,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy S22 5G 128GB Zwart

88-05491.ZW

Met de Samsung Galaxy S22 heb je een premium toestel in handen bomvol waanzinnige specificaties. Ontdek de 50 megapixel camera aan de achterzijde en maak de mooiste foto’s en video’s of geniet van razendsnel streamen dankzij 5G!

Vormgeving

Het ontwerp van de Galaxy S22 bevat niet veel veranderingen met zijn afgeronden hoeken en lijkt sterk op zijn voorganger maar heeft net wat andere kleuren.

Snel verversend beeldscherm

De Samsung Galaxy S22 bevat een groot 6,1 inch scherm met Gorilla Glass Victus+ waardoor het beeldscherm extra goed beschermd is tegen krassen en vuil. Daarnaast kun je genieten van een 120Hz ververssnelheid wat ideaal is tijdens het streamen van series of tijdens het gamen.

Krachtige octacore processor

Naast een nieuwe Exynoss 2200 4nm-chip bevat de S22 ook een krachtige octa-core processor met 8 GB aan werkgeheugen waardoor je snel kunt schakelen tussen apps en games. Verder gaat het toestel extra lang mee dankzij de 3700 mAh accu.

50 megapixel camera

Maak de allermooiste foto’s en video’s met de 50 megapixel hoofdlens aan de achterzijde of gebruik de 12 megapixel groothoeklens voor het vastleggen van landschappen. Zoom in met de 10 megapixel telelens tot je elk detail kunt zien.

Besturing

De Samsung Galaxy S22 draait op Android besturing.

EAN: 8806092878624