Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22 5G 128GB Zwart

Kleur

Zwart Roze Wit Groen

Geheugen

128GB 256GB

Heb je al een ander T-Mobile-abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2 GB extra en €2,50 korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs €10 korting!

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€468 €0 €468 €19,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy S22 5G 128GB Zwart

88-05491.ZW

Met de Samsung Galaxy S22 heb je een premium toestel in handen bomvol waanzinnige specificaties. Ontdek de 50 megapixel camera aan de achterzijde en maak de mooiste foto’s en video’s of geniet van razendsnel streamen dankzij 5G!

Vormgeving

Het ontwerp van de Galaxy S22 bevat niet veel veranderingen met zijn afgeronden hoeken en lijkt sterk op zijn voorganger maar heeft net wat andere kleuren.

Snel verversend beeldscherm

De Samsung Galaxy S22 bevat een groot 6,1 inch scherm met Gorilla Glass Victus+ waardoor het beeldscherm extra goed beschermd is tegen krassen en vuil. Daarnaast kun je genieten van een 120Hz ververssnelheid wat ideaal is tijdens het streamen van series of tijdens het gamen.

Krachtige octacore processor

Naast een nieuwe Exynoss 2200 4nm-chip bevat de S22 ook een krachtige octa-core processor met 8 GB aan werkgeheugen waardoor je snel kunt schakelen tussen apps en games. Verder gaat het toestel extra lang mee dankzij de 3700 mAh accu.

50 megapixel camera

Maak de allermooiste foto’s en video’s met de 50 megapixel hoofdlens aan de achterzijde of gebruik de 12 megapixel groothoeklens voor het vastleggen van landschappen. Zoom in met de 10 megapixel telelens tot je elk detail kunt zien.

Besturing

De Samsung Galaxy S22 draait op Android besturing.

EAN: 8806092878624