Samsung Galaxy S22 Plus 5G

Samsung Galaxy S22 Plus 5G 128GB Zwart

Kleur

Zwart Roze Wit Groen

Geheugen

128GB 256GB

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€768 €96 €672 €28,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy S22 Plus 5G 128GB Zwart

88-05493.ZW

De Samsung Galaxy S22 Plus uit de S22 reeks is de grotere broer van de reguliere Galaxy S22 en komt met een groter 6,6 inch scherm gecombineerd met een 4500 mAh accu waardoor deze extra duurzaam in gebruik is.

Vormgeving

Net als zijn voorganger de Galaxy S21 Plus komt de S22 met een handzaam ontwerp met afgeronde hoeken waardoor het toestel prima in de hand ligt. Er zijn natuurlijk ook bij deze versie een aantal nieuwe kleuren beschikbaar.

6,6 inch beeldscherm

De S22 Plus is uitgerust met een groter 6,6 inch beeldscherm met krasbestendig Gorilla Glass Victus+ zodat je telefoon optimaal beschermd is tegen stoten en krassen. Doordat de S22 Plus een 120Hz ververssnelheid heeft kun je tijdens het gamen of streamen genieten van razendsnelle beelden.

Krachtige octa-core processor

Naast dat de Samsung Galaxy S22 Plus is uitgerust met een nieuwe Exynoss 2200 4nm-chip kun je genieten van krachtige octa-core processor en 8 GB werkgeheugen waardoor je toestel snel kan schakelen en je nooit meer hoeft te wachten op vervelende laadtijden. Daarnaast gaat de telefoon lang mee door de 4500 mAh accu.

50 megapixel hoofdlens

Maak de mooiste foto’s en video’s dankzij de 50 megapixel hoofdlens aan de achterzijde van het toestel. Leg elk landschap vast met de 12 megapixel groothoeklens of zoom in met de 10 megapixel telelens en ga voor de details!

Besturing

De Samsung Galaxy S22 Plus draait op Android besturing.

EAN: 8806092881266