Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB Zwart

Kleur

Zwart Wit Groen Bordeaux

Geheugen

128GB 256GB 512GB

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€995 €11 €984 €41,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB Zwart

88-05495.ZW

De Samsung Galaxy S22 Ultra is een combinatie van de S-lijn en de Note-lijn waardoor het ontwerp niet alleen hoekig is maar het toestel ook nog eens gecombineerd wordt met een handige S-pen om al je notities mee te maken.

Vormgeving

Hoekige lijnen en een groot scherm. De S22 Ultra lijkt sprekend op een Note en bevat daarom een handige S-pen om onder andere notities mee te maken.  

Groot inch beeldscherm

De S22 Ultra bevat een extra groot 6,8 inch beeldscherm en bevat een variabele ververssnelheid van 1 tot 120 Herz. Hierdoor is het scherm zuiniger maar kun je toch optimaal genieten van prachtige kleuren en snelle beelden. Daarbij is het toestel goed beschermd tegen vuil en krassen dankzij Gorilla Glass Victus.

Krachtige octa-core processor

De S22 Ultra bevat net als zijn broertjes een nieuwe Exynoss 2200-chip gecombineerd met een octa-core processor en 8 GB werkgeheugen. Hierdoor kun je snel schakelen en gaat je toestel dankzij de 5000 mAh accu extra lang mee zonder tussendoor te moeten opladen.

108 megapixel hoofdlens

Met de 108 megapixel hoofdlens maak je de allermooiste foto’s en video’s. Leg elk detail vast met de 10 megapixel 3x-telelens en 10 megapixel periscooplens en zoom in zonder verlies van kwaliteit. Maak foto’s van grote groepen of landschappen met de 12 megapixel groothoeklens.

Besturing

De Samsung Galaxy S22 Plus draait op Android besturing.

EAN: 8806092879140, 8806094306842