Sharp Aquos V 64GB

Sharp Aquos V 64GB Zwart

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook internet van KPN hebt. Bij 25GB of meer data profiteer je van €7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je €2,50 korting per maand.

1. Kies je abonnement

KPN en Telfort klanten ontvangen extra voordeel! Kies voor nummer behouden, vul je 06-nummer in en selecteer KPN/Telfort als provider voor een persoonlijk aanbod!

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

1. Extra diensten

Je krijgt gratis 5G zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt. Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€216 €0 €216 €9,00 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door KPN Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. gsmsale treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt tevens voor T-Mobile Netherlands Finance B.V., Vodafone Libertel B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


Sharp Aquos V 64GB Zwart

88-04809

De Sharp Aquos V is een gebruikersvriendelijk toestel en bevat naast een 5,9 inch Full HD+ LCD-scherm ook een krachtige 835 Qualcomm Sanpragon processor met 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen. De Aquos V draait op Android 9.0 en heeft dankzij de 3160 mAh accu een spreektijd van maar liefst 11 uur! Foto’s maak je met de 13 megapixel dualcamera aan de achterzijde of met de 8 megapixel selfiecamera aan de voorzijde.

Beeldscherm

De Sharp Aquos V beschikt over een helder, scherp en kleurrijk 5.99 inch Full HD+ LCD-scherm. De beeldkwaliteit van dit toestel is fantastisch. Films en series streamen was nog nooit zo leuk.

Vormgeving

Deze Sharp-smartphone heeft een stevige vormgeving met een doorlopend frameprofiel en afgeronde hoeken. Het toestel ligt door de grootte gemakkelijk in de hand.

Camera

Dit toestel heeft een dubbele camera van beide 13 megapixel op de achterkant van het toestel en een selfiecamera van 8 megapixel. Met dit toestel schiet jij de mooiste foto’s en door de ingebouwde beeldstabilisator maak je geen wazige foto’s.

Processor

De krachtige 835 Qualcomm Snapdragon processor in de Sharp Aquos V in combinatie met het werkgeheugen van 4GB RAM zorgt voor het gemakkelijk streamen van films en het spelen van games. Verder heeft de telefoon een opslag van 64GB, die uitgebreid kan worden met een microSD-kaartje tot 256 GB. Hierdoor kun je gemakkelijk al jouw bestanden kwijt op het toestel.

Batterijduur

De grote accu van 3160 mAh van de Sharp Aquos V resulteert erin dat je vrijwel nooit een lege telefoon hebt. De batterij is zuinig, ook wanneer je fotografeert, streamt of games speelt.

EAN: 4974019134741