Lebara Sim Only

Op zoek naar een flexibel Sim Only abonnement? Dan is een Lebara Sim Only abonnement iets voor jou! Met een Lebara Sim Only abonnement kun je gemakkelijk je bundel gratis aanpassen en kun je snel surfen op het betrouwbare 4G netwerk. Daarnaast bel je met een internationaal abonnement voordelig naar het buitenland en kun je met een abonnement vanaf 5GB zelfs unlimited bellen en sms’en.

1. Kies je abonnement

2. Abonnement

1. Internet- en belbundel


Je kunt kiezen voor een abonnement van 24 maanden of je kiest voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Met Lebara surf je snel naar je favoriete websites via het krachtige 4G netwerk van KPN.

Bij Lebara Sim Only kun je kiezen voor een abonnement met 2GB en 50 minuten bellen en 50 sms’jes, of je kies voor een abonnement van 5GB, 7GB of 10GB inclusief onbeperkt bellen en sms’en. Een Lebara Sim Only abonnement kun je gemakkelijk combineren met je favoriete toestel. Bij Gsmsale vind je een divers assortiment losse toestellen van merken zoals Apple, Huawei, Samsung en Oppo.

Voordelen van Lebara Sim Only:

Een Sim Only abonnement van Lebara biedt vele voordelen. Je kunt je abonnement maandelijks gratis aanpassen in de MyLebara app. In de app kun je gemakkelijk overstappen van een hogere naar een lagere bundel en kun je wisselen tussen een nationaal en internationaal abonnement. Ook geeft de MyLebara app inzicht in je data verbruik en blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Met een nationaal abonnement bel je onbeperkt binnen Nederland en de andere EU-landen. Met een internationaal abonnement kun je bellen in Nederland, de andere EU-landen en 17 landen buiten de Europese Unie.

Bij een Lebara Sim Only kun je zelf bepalen wanneer je abonnement geactiveerd wordt. Je simkaart activeren gaat eenvoudig via de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling geplaatst is. Wil je graag je huidige telefoonnummer behouden? Geef dit dan aan bij het plaatsen van je bestelling en je ontvangt via e-mail een aanvraagformulier voor nummerbehoud.