Apple iPhone 14

Apple iPhone 14 128GB Zwart

Kleur

Zwart Blauw Paars Rood Wit

Geheugen

128GB 256GB 512GB

Stel zelf je Tele2 abonnement samen en maak optimaal gebruik van je smartphone met het nieuwste 4G netwerk. Je data, belminuten en SMS tegoed zijn binnen de hele EU geldig.

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

1. Internetbundel

1. Unlimited Data Elk Weekend

Met 'Unlimited Data Elk Weekend' ben je ieder weekend unlimited online in NL en heb je maandelijks 3GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5GB, 10GB of 20GB databundel.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

Maak gebruik van super snel 5G internet!

1. Toestelkrediet

Verlaag de bijbetaling door te kiezen voor een hoger toestelkrediet
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!

Apple iPhone 14 128GB Zwart

88-05586.ZW

De Apple iPhone 14 heeft een 6,1 inch display, een grote update in de hoofd- en selfiecamera, een snelle A15 chip en een zuinige batterij. 

Design iPhone 14

De Apple iPhone 14 is gemaakt van hoogwaardig aluminium, heeft een glazen achterkant en het scherm is voorzien van een sterk, glazen Ceremic Shield (keramisch schild).  De camera is diagonaal gecentreerd. Verder heeft de iPhone 14 een robuust uiterlijk, afgeronde hoeken en hij ziet er modern uit. Het toestel is te koop in vijf verschillende kleuren.

Display

Dit toestel heeft een 6,1 inch Super Retina XDR-display. De hoge resolutie (2532 bij 1170 pixels) zorgt voor een scherp beeld met natuurlijke kleuren. Daarnaast kun je supervloeiend al jouw video’s streamen.

De processor van de iPhone 14

De iPhone 14 bevat, net als de iPhone 13, de A15 bionic octacore processor. Dit is een snelle en zuinige chip die ervoor zorgt dat je zonder problemen al jouw games speelt en jouw favoriete films kijkt. Dit toestel voert beter en makkelijker af dan zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat je langer gebruik kunt maken van jouw batterij. 

iPhone 14 camera

Op de achterkant van dit Apple-toestel zijn twee camera’s geplaatst: de hoofdcamera en een ultragroothoeklens. Beide lenzen hebben een resolutie van 12 megapixels. Deze nieuwe camera’s leggen nog meer details vast. De hoofdcamera heeft door een update de mogelijkheid om tot bijna 50% meer licht door te laten, waardoor je ook in het donker de mooiste foto’s maakt. Daarnaast heeft de camera opnieuw een portretmodus, waar nu niet alleen de achtergrond, maar ook de voorgrond onscherp kan worden gemaakt.

Ook de frontcamera heeft bij deze nieuwe iPhone een update gekregen. De foto’s hebben nu een hogere resolutie, betere kleuren en ze zijn tot 50% scherper bij weinig licht. Maak je liever video’s dan foto’s? Dan kun je met deze telefoon filmen in 4K-kwaliteit. Behalve de Filmmodus, ookal bekend van de iPhone 13, beschikt de iPhone 14 over een nieuwe functie: Actiemodus. Met deze nieuwe functie maak je geweldige beelden, terwijl jijzelf en degene die je filmt bewegen.

Opslag- en batterijcapaciteit van de iPhone 14

Met 128GB, 256GB en 512GB aan geheugen heb je altijd voldoende ruimte voor het opslaan van je favoriete foto’s, video’s en documenten. De iPhone 14 heeft een lange accuduur. Je kunt video’s tot wel 16 uur streamen en bij een lege telefoon is de iPhone 14 binnen 30 minuten weer voor de helft opgeladen.

Extra functies van de iPhone 14

Een van de nieuwe functies van de iPhone 14 is dat dit toestel automatisch 112 kan bellen of jouw SOS-contacten kan inschakelen op het moment dat je een ernstig auto-ongeluk hebt gehad. Verder heeft de iPhone 14 een IP-68 classificatie, wat betekent dat de telefoon zonder problemen voor maximaal 30 minuten tot 6 meter diep in het water kan liggen. Tot slot beschikt het toestel weer over Face ID.

EAN: 0194253408253, 194253408253

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.
Schrijf een beoordeling
over de Apple iPhone 14 128GB Zwart

Gemiddeld