Bestellen

Bestellen op gsmsale is snel, gemakkelijk en veilig. Je dient de volgende stappen te doorlopen om je bestelling te definitief te maken.

Bestelprocedure

Wanneer je een product hebt uitgekozen klik je op ‘Bestellen’. Je bestelling wordt in de winkelmand geplaatst. Controleer of de bestelling juist is. Vervolgens klik je op ‘Gegevens invullen’.

Vul de gevraagde gegevens in op onze beveiligde omgeving (https). Controleer je ingevulde gegevens en klik op 'Afronden'.

Vervolgens krijg je de bevestiging van je bestelling. In deze bevestiging staat je ordernummer (belangrijk bij vragen over je bestelling) en de procedure voor het afleveren van je bestelling.

Let op: nadat je een bestelling geplaatst hebt, kun je direct doorgaan met de betaling door te klikken op "Direct afrekenen". Hierbij krijg je opnieuw een overzicht van de kosten te zien en kun je met Ideal afrekenen.

Na het plaatsen van je bestelling, is het mogelijk dat gsmsale nog contact met je opneemt om verdere gegevens omtrend je bestelling na te vragen. Een goede bereikbaarheid op het opgegeven e-mail adres en telefoonnummer is daarom van belang voor een snelle verwerking van je bestelling!

Annuleren van een bestelling

Gsm abonnementen
Je kunt een bestelling bij ons annuleren zolang wij je contract nog niet hebben verwerkt. Zodra je bestelling is verwerkt is annulering niet meer mogelijk. Wij kunnen de bestelling van een toestel nog wijzigen, zolang deze nog niet naar je is verzonden. Neem hiervoor contact met ons op.


Accessoires
Je kunt bij gsmsale m.b.t. de aankoop van accessoires zonder reden je bestelling annuleren nadat deze is geplaatst, mits deze bestelling nog niet is verzonden. gsmsale stuurt per e-mail een verzendbevestiging naar het opgegeven e-mail adres. Mocht je een product willen annuleren dan kan dit door contact op te nemen met je verzoek tot annulering. Je krijgt een bevestiging wanneer je bestelling is geannuleerd. Het aankoopbedrag wordt binnen 7 werkdagen na de ontvangstdatum terug op je rekening gestort.