Ruilen en retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Bij gsmsale kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees meer over het herroepingsrecht en onze retourprocedure hieronder.

Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product, heb je het recht om de koop te ontbinden door gebruik te maken van het herroepingsrecht. Hiervoor volg je onze retourprocedure en stuur je de ontvangen producten binnen 14 dagen aan ons terug. De verzendkosten van deze retour zijn voor eigen rekening.

Voor een volledige terugstorting van het aankoopbedrag en de verzendkosten is het van belang dat de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd indien redelijkerwijs mogelijk. Indien hiervan wordt afgeweken en sprake is van waardevermindering, kan dit gevolgen hebben voor de terugbetaling.

Retourprocedure

1. Aanmelden

Voor een snelle verwerking van je retour is het van belang dat je deze vooraf bij onsaanmeldt door te mailen naar verkoop@gsmsale.nl. Vermeld hierbij onderstaande zaken:

    Voor- en achternaam
    Adres
    Ordernummer
    Probleemomschrijving
    Of je het product wilt ruilen of alleen retourneren!

Voor een beroep op het herroepingsrecht kan ook gebruik worden gemaakt van het Modelformulier voor herroeping.

2. Retourzending

Binnen 2 werkdagen na aanmelding krijg je dan een reactie waarin de afhandeling van je verzoek tot ruilen of retourneren wordt toegelicht. Wanneer je een artikel vanuit Nederland aan ons terugstuurt, kun je dit aan ons  gratis antwoordnummer richten:

gsmsale
Antwoordnummer 348
4460 VB Goes

Let op: gebruik voor GSM's en retourzendingen buiten Nederland ons hoofdkantoor:

gsmsale
Pearyweg 1
4462 GT Goes
The Netherlands

Bij het retourneren van een product, dien je rekening te houden met de volgende zaken: Zorg ervoor dat je altijd de pakbon meestuurt met je retourzending waarop staat welke artikelen je geretourneerd hebt. Indien je geen pakbon hebt, kun je ook een brief bij je retourzending bijvoegen waarop duidelijk je ordernummer vermeld staat en welke artikelen je geretourneerd hebt.

3. Verwerking

Nadat de artikelen retour zijn ontvangen en door ons gecontroleerd en goedgekeurd, wordt in geval van retour het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na de ontvangstdatum van de retourzending op je rekening gestort. Indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 1 à 2 werkdagen (mits op voorraad) naar je toegestuurd.